Can Gironès Vell

Mamakilla és una casa del S. XV totalment reformada amb encant i amor. Un espai on pots venir a passar uns dies sol, acompanyat, en família o amb amics on relaxar-te i gaudir d'un ampli ventall de serveis i activitats.

És ideal per a grups grans que necessitin un lloc per celebracions, convencions, retirs, reunions o altres esdeveniments.

També és perfecte per grups d’amics, famílies o persones amb ganes de passar uns dies a la natura, desconnectar i trencar amb la rutina i on poder gaudir d’una experiència diferent.

Està situat molt a prop del riu Terri i en plena natura i podràs gaudir de rutes de senderisme, passejar en bicicleta, remullar-te al riu...

Tots els serveis de Mamakilla estan també al teu abast: Càterings, Massatges, Teràpies, activitats com Ioga, Dansa, Música, Veu…

I tot allà mateix!

Mamakilla t’ofereix un ventall de serveis relacionats amb la salut, la relaxació, el benestar i molt més... Disposa de tot el necessari per gaudir d’una còmoda i renovadora estada.

Qualsevol altre cosa que puguis necessitar no ho dubtis! Demana’ns-ho! El nostre servei “a la carta” et personalitzarà la teva estada de manera que sigui tal com necessites i imagines.

Et prepararem un pressupost a la teva mida sense cap compromís!

 


Posa’t en contacte amb nosaltres i t'ajudem a buscar la millor opció