HATHA KUNDALINI YOGA AMB AMAIA

Dia: Dijous
Horari: 10h a 11:30h
Preu: 35€/mes Classe solta 12€

Començem arrelant-nos suau i profund amb un escalfament de Hatha Yoga i continuem movent la nostra energia amb una kriya i meditació de Kundalini Yoga. SAT NAM!

Cada sessió és un viatge, un viatge que començem connectant i despertant el nostre cos suau i profund amb un escalfament de Hatha Yoga, posant èmfasi en la construcció de asanes, les bases, projeccions, respiració. Així anem portant la nostra ment al moment present i revisant com ens sentim aquest dia. Continuem mobilitzant la nostra energia amb una kriya de Kundalini Yoga, activant el poder del nostre hara i elevant l'energia kundalini mitjançant la nostra columna vertebral. Seguim el viatge amb una relaxació, en la qual integrem tots els beneficis de la nostra pràctica en el nostre cos. Finalitzem amb  una meditació per connectar amb el nostre centre del cor i calmar la nostra ment i emocions, fusionant cant de mantres, pranayama, comunicacions celestials, mudres ...

Et convido a venir a provar una classe i entregar-te a l'experiència!

                                               SAT NAM

Facilita:

Amaia

"El Yoga llegó en mi vida cuando tenía 20 años, a partir de este momento he seguido siempre aprendiendo y profundizando en mi práctica. Hice la formación de Kundalini Yoga en el HappyYoga Girona (2008-2010), también me he formado en yoga aéreo en ANYA YOGA AEREO (2017-2018) y con ganas de seguir nutriéndome y compartiendo esta maravillosa ciencia que es el Yoga!"

Contacte:

645700123

kimamartesana@gmail.com