CERCLE DE MARES MINDFULNESS

Dia: 2n dimecres de mes
Hora: 10:00 h a 12:00 h
Preu: 10 €/sessió

Aquest taller és una pràctica de plena consciència en la tradició de Thich Nhat Hanh.

És un espai per trobar-nos des del nostre veritable ésser. On respirar, compartir i sentir el que se’ns mou sent mares. On els nostres nadons són benvinguts, i amb ells també els seus plors, els seus somriures, les seves demandes. On els nostres nadons i nosaltres mateixes podem simplement ser i saber que som acceptades i estimades tal com som.

Un espai cuidat, estructurat i sostingut per senzilles pràctiques de plena consciència que ens guien a situar-nos en la nostra essència, a gaudir del moment present, a cuidar-nos i a relacionar-nos amb nosaltres mateixes amb compassió i tendresa. I, així, poder fer el mateix amb els/les nostres fills/es.

Pràctiques com l'atenció a la respiració, la campana de la consciència, la meditació assegudes, caminant, menjant… i l'atenció i la cura de les nostres emocions, donaran estructura a cada trobada. L'escolta profunda i la parla amorosa seran la base del nostre compartir.

Activitat dirigida a mares i nadons de 0-3 anys.

 

Organitza:

Sara Nima (www.meatrevoasalir.com) (Estudiant i practicant de Mindfulness en la tradició de Thich Nhat Hanh i la comunitat monàstica de Plum Village des de fa més de 5 anys)

Cal confirmar assistència abans de la sessió